Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Pengalaman di UITM Pahang -Tanjung Api, Kuantan

Bergambar di bilik Pensyarah Pn Saadiah UITM , Head of Quantitave Unit Pn Harbans Kaur
Berdiri : Faezah Kassim, Azimah,Saliah Kadis,CS dan Kak Tie
Duduk : Fifi, Norrihan Talib
Lecturer Pn Saadiah ni suka mengusik, Pn Harbans Kaur.. sangat pendiam mengajar Maths
Belakang foto ni ialah laut Taman Gelora atau Tanjung Api, dulu jambatan Tanjung Api belum ada
Berdiri dari kiri : Rohanizam bt Sulong, gadis pendiam, LuciaLoijim, Rosidah Rashid, Nurshuhada,junior lain tak ingat nama
Duduk: Irina Azman Durai,Saliah Kadis, CS,Nurain Abd.Karim,Robemaryati dan junior
Ini gambar masa saya selepas ni CS (ciksembang) memang sudah terlalu lama tahun 1987 masa CS menuntut di UITM Kuantan yang ketika itu kampus di Taman Gelora, Tanjung Api Kuantan. Dah tak tau nak buat apa during the weekend we all pergi mendaki Bukit Pelindung.Bukit ini sebenarnya jalannya telah siap memang tak perlu susah-susah nak menebas pokok sana sini.Tapi cabarannya ialah bukit nya 45 darjah.. tak jumpa yang mendatar untuk lepaskan penat lelah.. mengah tok sah cerita.. tapi saya ingat lagi ada jugak orang yang berjogging naik bukit tu..
Entah dari mana tenaga batin yang datang entahlah..

September 5, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang, Precious Moments, Sembang Sosial |

3 Comments »

  1. wahah zaman retro mak teh

    Comment by Anonymous | September 8, 2009 | Reply

  2. Best pula tengok gmabar2 lama ni…teringat mas dolu2 kan..Budak pendiam tu, Zaiton lah namanya CS..Rohanizam kat mana sekarang yea?…Kalau dapat cari masukkan dalam egroup kita ..

    Comment by salsbh | September 8, 2009 | Reply

  3. napak cam tahun 2000 jer.

    Comment by inoi1005 | September 19, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: