Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Gambar Anak Erra Fazira & Tengku Emran

Sebijik rupa ayah dia .. Engku Aleesya baby girl kesayangan Erra dan T.Emran. Geram nya tengok gambar ni, mata macam mata Erra pulak.. rasa nak cium-cium baby ni..

yelah mana tak comel , cute , mummy nya lawa .. apa yang CS tau Erra ni memang semulajadi lawa sebab CS memang kenal dengan cousin Erra kebetulan jiran mentua CS di KL.Memang lawa dan kulit memang cantik.. tambah pulak kena bela badan… perghh apa lagi .. bertuah badan ko Erra !!

September 13, 2009 - Posted by | Buah Hatiku, hiburan, Sembang Sosial | ,

3 Comments »

  1. waahahahha..kak ..ko dh macam jadi cik joran la pulak…bagus..bagus..ni dapat banyak gosip2 terbaru dari wartawan baru CS…

    Comment by KASEH BEAUTY & BRIDAL HOUSE | September 14, 2009 | Reply

  2. cik joran tu apa lak? tulah nak belajar jadi wartawan lah ni.. jadi paparazi ke..hehe

    Comment by Zaidah Zulkifly | September 14, 2009 | Reply

  3. comel btol kn baby tuh

    Comment by ikram | September 19, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: