Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Funny Video – Syaitan Cyber

Video ni CS dapat dari officemate Azura Abu Hassan, tergelak tengok , funny video ni .. boleh imagine syaitan yang diikat sempena bulan Ramadhan ini dan akan dilepaskan pada Hari Raya yang sedikit masa lagi.

Jadi kita ambil pengajaran dari video ini dan muhasabah diri kita banyak-banyak.Kalau Ramadhan ini kita rasa malas nak tambah amal ibadat kita maknanya memang kita yang malas bukan dari gangguan syaitan lagi.SUBHANAALLAH

September 16, 2009 - Posted by | Muslimah & Aku, Sembang Sosial | ,

5 Comments »

  1. kahh…kahhhh…kelakar2, tapi rasa sedih juga kerana ramadan akan meninggalkan kita…semoga bertemu semula pada ramadan akan datang…insyaAllah

    Comment by Anonymous | September 16, 2009 | Reply

  2. harap-harap macam tu lah.. tapi sapa ni?

    Comment by Zaidah Zulkifly | September 16, 2009 | Reply

  3. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..ghimau tumpang menyinggah.. ada masa ziarah la blog aku kat http://ghimau.blogspot.com..

    Comment by ghimau | September 17, 2009 | Reply

  4. ghimau ni hussein uptm ke? taulah security experty sampai blog pun husein pakai penggerun ghimau

    Comment by Zaidah Zulkifly | September 17, 2009 | Reply

  5. selamat hari raya syatan cyber dan maaf zahir dan batin.kelakar betul hantu pun suruh beraya.datang lah rumah

    Comment by inoi1005 | September 19, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: