Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Husna Beraya Nak Pakai Barbie Boots

Husna, Husna.. kalau dah nama budak pompuan.. nilah dia .. nak bergaya jugak .. mana dia belajar nak pakai boot tak taulah.. mamanya pun tak pernah beli boot.. sob sob sob..atok KL kata macam Phua Chu Kang.. ye ke

Ni lah boot Husna, CS beli kat Metrojaya Midvalley.. brand Barbie yang murah RM74.75 after less dari brand yang lain yang cecah 3 figure.. tak sanggup CS rasa membazir pulak , so demi tak menghampakan satu-satunya anak pompuan CS belikan juga supaya dia happy..
inilah pengorbanan mama.. cewah mama berfalsafah pulak

September 24, 2009 - Posted by | Buah Hatiku, Diari Cik Sembang | , ,

3 Comments »

  1. hai…..kak..amboi….kemain suma peach kalerrrr…..ni raya sakan…nie..kak..ada produk baru..minyak wangi…murahkak..bau ada banyak..leh bawak solat…

    Comment by jaja nasir@KASEH | October 8, 2009 | Reply

  2. hehe susah tekau.. banyak permintaan color.. color tema tahun depan dah ado…biru

    Comment by CikSembang | October 18, 2009 | Reply

  3. saya pun pompuan tapi mama saya tak pernah beli boot untuk saya.saya aida afrina

    Comment by Anonymous | November 28, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: