Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Seronok Syawal 2009

anak-anak bersiap nak ikut sembahyang raya.. sambil kutip duit raya kat masjid nanti

Raya tahun ini seronok banget (kalau guna translator maksudnya sangat2).. dapat jumpa sepupu-sepupu, mak sedara sebelah arwah mak, pak sedara sebelah arwah abah. Masa ni lah CS ambik peluang mencari sedara-sedara.. kalau ikutkan dengar takbir hati memang sayu.. anak yatim piatu macam CS ni.. mujur ada lagi mertua..

Raya pertama di KL agak membosankan tak dapat keluar rumah(kalau keluar pun tak de rumah nak pergi) .. layan sedara mara yang datang rumah mentua.. penat tok sah cerita.. sempat gak kitaorg bergambar adik beradik.. bukan senang nak gathering macam ni.. adik Rizal dgn Fara yang tak ada sebab beraya nun kat Kedah sana..

By the way, adanya Along Soffie dan Zamri dah cukup memeriahkan suasana hari raya kami. Inilah penglipur lara kami sekeluarga dan penghangat suasana kalah Fara Fauzana kat Hot.Fm

Along The Great bergambar dengan husband dan Shaheera
the one and only
Sohaili Mansor biras CS memang ayu
young couple Saffian and Dila with Danish
theme utk raya 2009 – the more the merrier
sweet Raya with the family intact


October 2, 2009 - Posted by | Buah Hatiku, Diari Cik Sembang, Muslimah & Aku | , ,

2 Comments »

  1. tahun ni mmg ramai lelaki berbaju pink. betul kajian saya hehehe.

    Comment by Op | October 5, 2009 | Reply

  2. ye ke.. kitaorg bukan pink.. tp orange lemak ketam.. macam poyo je lelaki pakai pink

    Comment by Zaidah Zulkifly | October 6, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: