Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Demam PMR Berakhir

passenger CS dari kiri – All Georgian -Noor Azally, cousin Ikram si Sudin dan Ikram – gambar sejurus abis PMR

LEGAAA… (sound org Kedah).. diulangi lagi LEGAAAA…dah lebih 6 hari CS tak online gara-gara duduk dengan Ikram motivating him dan touch up mana-mana yang dia tak faham.. Last paper was Kemahiran Hidup Teknikal.Katanya boleh jawab.. standard jawapan Ikram kalau tanya boleh jawab tak..

Anyway Paper BM 1 susah.. Farhan pun called from MCKK katanya budak MC pun kata susah.. oklah tu kalau derang kata susah memang susah lah kot.. budak Tun Fatimah pun cakap yang sama

Sepanjang PMR ni, CS ambil peluang jumpa Ikram during lunch break bawakkan meal untuk dia.. mula-mula segan jugak.. Ada ke mak orang lain buat macam aku ni.. Aku treat anak aku kecik lagi ke.. At last memang ada pun mak-mak yang datang..

CS berdoa banyak-banyak kepada Nya semoga Ikram mendapat keputusan yang cemerlang.Amin Ya Allah

October 13, 2009 - Posted by | Buah Hatiku, Sembang Sosial | ,

2 Comments »

  1. kenapa akak tak bawak bekal untuk saya sekali :p

    Comment by viruspadu | October 14, 2009 | Reply

  2. aah kenapa lak akak lupa kat zaimah cun ni.. nanti masa ptk akak bwkkan ye

    Comment by Zaidah Zulkifly | October 14, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: