Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Celebrate Birthday Husband CikSembang

16 Oktober di hari Jumaat yang mulia lepas birthday suami tersayang CikSembang yang ke 4x..tuttttttttttttttt Cadangnya nak celebrate bedua tapi askar nak ikut la pulok weol celebrate birthday papa kat Fish Manhattan.. sebab papa suka makang ikang.. bebudak ni mmg pandai oder .. FIsh Platter memang wajib pastu tah apa macam ikan bilis whitebaits .. umpan putih kot..

tu jadi starter or appetiser..
tambah lak FisH n CHips.. dory fish.. CikSembang memang leeyaaa makanan ikan dgn mayo ni.. oderla ice lemon tea nk ilangkan loya.. mual.. bebudak ni selambek je makan… adoi aanak aku ni.. semua belasah.. semua disosah …

October 18, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang, Precious Moments | ,

1 Comment »

  1. sedapnya

    Comment by Anonymous | November 30, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: