Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Set Jaga Kulit CikSembang

Terasa nak sembang pasal jaga kulit..
Kalau pengalaman CS, jaga kulit memang jadi amalan sejak sebelum kahwin.. entahlah make up tak berapa suka tapi suka skin care..
Masa mula-mula keje CS guna produk Nutri Metics .. besh sangatttt .. dari mata sampai ke kaki, CS pakai nutri metics ni.. tapi dah lama-lama muak lah pulak .. muak semuak muak nye..
Bila dah pandai jengjalan kat MidVAlley, CS berkenalan dengan produk KOREA.. seme ni sebab CS terpengaruh dengan cite Winter Sonata.. comei nye U Jin dalam cite tu.. CS tiru hair cutting dia… pastu siap beli produk Korea ni..

Rasa macam ok je produk FAcE ShOp ni.. sebab kita kan orang ASIA.. so kulit ala-ala sama ngan derang..tengok miniature lip gloss ni .. memang handy

Kepada yg baca entry ni.. mula lah jaga kulit.. jangan dok make up je tebai-tebai..
sambil tu baca tips yg CS buat sticky kat sidebar sebelah kanan ni.. baca jangan tak baca.. pastu CS tau u oll jadi SILENT READER.. CS ada magic .. leh tau sapa yang baca… baik ngaku.. especially orang KL tuh..!!!

October 18, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang, Petua & Tips, Sembang Sosial | , ,

4 Comments »

  1. Orang dulu2 takde pun pakai nutri matic ke, face shop ke atau ntah ape-ape lg,diorg pakai bedak sejuk ngan celak je,muka licin gak..tul tak?

    Comment by Hanafi | October 18, 2009 | Reply

  2. wah…patut la tgk CS berseri2 je selalu…mamak, teh tarik 1, roti kosong 1…huhu..

    Comment by Capo Grande | October 19, 2009 | Reply

  3. En Hanafi sayanggggg .. dulu tak tercemar lagi.. tu yg tempek bedak sejuk je..

    Comment by CikSembang | October 19, 2009 | Reply

  4. oo ye ke Lan.. ni yang CS bersemangat ni .. huaaaa

    Comment by CikSembang | October 19, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: