Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Road Road Eat Air kat MidValley

Ahad lepas , sebelum anta Farhan ke Stesen Bas Jalan Duta nak balik ke MCKK, weol sempat singgah kat MidValley.

Ada 3 tujuan ke sana :- (sorryla style buku buat entry ni.. biar korang paham)

Tujuan Satu – CS nak beli toner yang dah kehabisan kat mana lagi kalau tak Face Shop.
eh eh terbeli lak Foaming Cleanser Promeganate fofular sekarang buah delima jadi produk kecantikan.

eh eh terbeli gak Lip Gloss color lain.. tak leh tahan tengok

eh eh termakan jugak manisan budak sales faceshop terbeli jugak Sun Block .. dah ada beli lagi.. memang lah perangai aku camnih

Tujuan Dua – husband nak beli padlock locker Farhan kat kedai Hardware faborite husband.. macam lah padlock ni tak de jual kat Semban.. memanglah dia ni sengaja nak window shopping kat kedai hardware ni

Tujuan Tiga – Farhan ngan Aqil nak beli buku latihan — they ol nak peksa final
terkezut masuk MPH Mid Valley nih.. dah berjuta kali CS pergi Mvalley nape lah tak pernah masuk MPH ni.. kengkonon dah biasa bookshop kat Semban
saujana nye MPH kat mvalley nih.. macam kat gambar ..

weol berjanji lagi akan ke mid valley lagi..wakakaka

October 21, 2009 - Posted by | Malay College Kuala Kangsar, Precious Moments, Sembang Sosial | , , ,

1 Comment »

  1. bestnya nak ikut kalau nak gi

    Comment by Anonymous | November 28, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: