Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Sepagi di Shah Alam : Sepetang di Low Yat

Hari ni ciksembang ambik chan nak road road eat air lagi… mula2 gi Shah Alam .. belajar buat duit .. hikss .shh shh shh berapa yang dah ciksembang earn?
sebelum tu weol makan2 dulu.. ni nak cite sket.. weol dihidangkan dengan ulaman daun sepanjang hayat .. ha hambik kau.. tak penah jumpa .. lemak rasa tapi tak pait




dah abis belajar pelagi ciksembang dgn suami aka En Hanafi aka jugak En Bangkering selepas ni pegi Low Yat Plaza.
Tujuan satu jeeee.. dah lama ciksembang nak beli backpack notebook .. nak carik kolor pink .. ada ke?

sebelum ni pesan dengan budak ofis tapi hampehhh tak tolong pun .. yelah ciksembang kim dgn air liur ciksembang je tu yang budak tu tak belikan..

cari punya cari , naik punya naik dapatlahtapi bukan pink.. hitam ada line orange sket.. jadi lah..

tak sempat nk cuci mata Husna dah merengek penat, ngantuk , lapar macam2lah.. adoiii aiii .. balik yolah ko SomBan



cuba teka – siapa yang adik badik dengan ciksembang.. yang abang atau yang kakak tu.. teka jangan tak teka

ciksembang dah makin pandai bergaya dengan jelingan manja.. huahua hua

sepoil sikit gambo ni .. tulah backpack yg ciksembang beli ..tah apo apo En bangkering nih


October 26, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang |

2 Comments »

  1. hehe,,mcm kenai je,,,,keta honda accord tu,,,http://unofficial-kuis.blogspot.com/

    Comment by akusiapa | October 29, 2009 | Reply

  2. bese lah akusiapa.. itulah ciksembang mmg suka berlagak, bergaya ,mengada2 dlllll.. wakakaka

    Comment by CikSembang | October 29, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: