Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Dating Dah Lama Tak Dating

control ayu je


awal pagi lagi ciksembang baru sampai ofis, hubby called..
“kita lunch sama ari ni okay? okes saja reply ciksembang.. malas ciksembang nak panjangkan cite.. idea ni banyak jeeee

ish ish kata dating tapi asik jawab call je..

so weol decide gi starbuck parkson je.. kata nak lunch tapi makan brownies je.. air pun share.. romantis nya we ol.. lama dah we ol tak wat keje macam gini sibuk semenjang je dgn hal anak-anak.. kejap anak ni PMR kejap gitu kejap gini.. abis je makan minum weol ronda2 slm parkson jap ..

satu lagi yang romantis jadi.. aduhhhhhhhh hubby tanya lak.. birthday coming ni nak hadiah apa.. ciksembang malu malu kucing nak jawab… macam2 datang kat benak ni.. handbag ke , cincin mas putih ke.. handphone baru ke..

apa ni tak tau lak nak decide apa ye nak pikir hadiah sendiri…

October 29, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang | ,

7 Comments »

  1. romantisnya…. pasal dating-dating ni…. nak tergelak pun ada… bukan apa… lama tak berdating….

    Comment by Nurain | October 30, 2009 | Reply

  2. esok my 16th anniversary…nak dating ngan my wife le…kat mane ye yang best…ngah fikir ni…

    Comment by Anonymous | October 30, 2009 | Reply

  3. kata boikoi israel…tapi makan kat starbuck..huahuahua…kantoi…jgn mare

    Comment by JMY | October 31, 2009 | Reply

  4. ain, memang i buat entry ni i pun gelak2.. tah mana idea datang i pun tak tau.. tapi one of the most romantic day I had ..

    Comment by CikSembang | October 31, 2009 | Reply

  5. Mr Anonymous.. congrats for your anniversary… I would suggest , pegilah makan kat KL Tower ke.. aduss romantik gak.. I lak yg teringin

    Comment by CikSembang | October 31, 2009 | Reply

  6. Puan Juma,mmg tak penah masuk lagi sejak kes Israel .. ni je ciksembang baru buat.. YaAllah ampunkan dosaku.. sesungguhnya duit yg ku bayar kat starbuck ari tu tidak di hantar ke Israel..Amin YaAllah

    Comment by CikSembang | October 31, 2009 | Reply

  7. oo rupanya MrAnonymous ni kenalan ciksembang.. SetyoBudianto.. oo udah lama kamu menikah.. nampak kamu seperi masih mudo kok.. pasti istri kamu juga muda.. salam buat istrimu

    Comment by CikSembang | October 31, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: