Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Saya Ni Professional


ramai yg rindu kat ofis.. ini gambar ciksembang yg lates

Align Center

Semalam ciksembang pergi ke Klinik Kesihatan kat Rasah.Kenapa ciksembang kesana tak lain tak bukan nak amik MC.
Tak berani nak amik MC private sebab tahun ni dah byk MC beb.. (jgn fikir bukan2.. sakit mata yg 1st dulu)

Setelah mintak member amikkan no..(ramainye member aku ni) ciksembang senang je dapat jumpa doktor.. sabar je dgn doktor ni.. ciksembang mintak MC direct 4 hari.. dia kata dia boleh bagi 2 hari je.. nanti datang lagi… adoiiiii camane nk tingkatkan produktiviti macam gini

Husband ciksembang pun cuba2 lah kata.. kalau doktor-doktor yg sakit mata macam mana..
dengarkan ini jawapan nye.. SAYA NI PROFESSIONAL.. kalau nak MC , doktor pakar je bagi MC itu pun 2 hari gak… boleh sabar ke dengar cenggitu…

menyirap gak darah.. tapi sabar sebab dia sedang menulis MC tu.. dalam hati .. aku pung professional gak.. cuma aku tak minat je jadi doktor ni.. kalau aku nak jadi dulu lagi aku pilih bidang medic ni… hua hua hua hua..

korang pecaya ke statement ciksembang tu?

akhir sekali ciksembang pun keluar lah dari klinik doktor professional tu.. tak pelah ciksembang akur je dgn keputusan doktor tu..

November 4, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang, Petua & Tips |

5 Comments »

  1. 2 hari saja (ikut prosedur dari KK dan pesatuan doktor2) kalau kes2 kemalangan bulih 14 hari derek. (ni yg den dipahamkan oleh depa…kuk mongak deh, mongak lah den..hehhe)Nordin Daud

    Comment by nordin daud | November 5, 2009 | Reply

  2. yolah din.. ese akur..mongak=bohong kan?

    Comment by CikSembang | November 5, 2009 | Reply

  3. haha cubaan nak cuti lama la tu

    Comment by Op | November 6, 2009 | Reply

  4. wah OP ni main tangkap muat je.. tapi mmg ye pun cuba2 mintak kot2 dapat.. muahahaha

    Comment by CikSembang | November 6, 2009 | Reply

  5. kesian cik sembang nya birtday bile

    Comment by Anonymous | November 28, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: