Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

STROK ,RAHIM, MENINGITIS, BAHU PATAH

Sabtu, ciksembang khasnya sehari untuk buat keje ziarah menziarahi.. jangan salah sangka.. ni bukan ZIARAH raya puasa atau raya haji..
Yelah tak kan asik nak duk depan laptop je .. facebook, blogging, chatting..
Ziarah pakcik sedara yang kena strok kat Hospital Tampin.. masih tak mampu nak bercakap.. sedih amat tengok..
Dah 1 jam kat sana, ciksembang anak beranak ke Hospital Pantai Melaka.. ziarah “BESAN” ciksembang kat BLIK 208..
Sejak bila pulak aku ni berbesan.. yelah.. nasib yatim piatu.. mentua adik2 ciksembang , terpaksalah dianggap “BESAN”.. “BESAN”  ciksembang  buat  operation rahim.. sedih amat sebagai sorang pompuan
HAZIQ -terbaring nampak macam sihat tapi siyesss
yang baju putih lari dari camera – pemilik ala-mak.com
Yang paling lama ciksembang lepak kat BILIK 328 .. bilik anak sedara ciksembang Haziq baru abis PMR.
Kat sini lagi sedih.. malas je ciksembang nak buat post ni dengan genre sedih..
Haziq dijangkiti kuman kat OTAK .. MENINGITIS nama saintifik.. kena ambik air tulang belakang utk match kan antibiotik.. tak tau lak kos untuk benda2 ni amatlah mahal.. telan PULUH RIBU jugak..
Symptom jadi macam ni Haziq kabur mata..jadi JULING.  Nampak orang jadi double triple.. demam panas
Balik dari Pantai Hospital ziarah sepupu mak, CIK TOM .. yang accident patah bahu dan tangan.. sedih jugak .Suami CIK TOM adalah pakcik sedara yang kena strok kat Hospital Tampin kat atas tadi tu..DUGAAN suka datang serentak
Doa takkan putus untuk kalian semua.

November 8, 2009 - Posted by | Sembang Sosial, Sosial Keluarga |

3 Comments »

  1. wuyyoh..mmg hari mennzirzh..

    Comment by JMY | November 10, 2009 | Reply

  2. aah ziarah kan baik ustazah JMY.. tak gitu? .

    Comment by CikSembang | November 10, 2009 | Reply

  3. kesiaan mesti tak rehat2. dengar cita suami ciksembang tido 3 jam

    Comment by Anonymous | November 28, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: