Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

DIM SUM OF THE DAY

La La la la So sweeeettt , 2nd time hubby ajak gi pekena Dim Sum kat Klana Seremban.. (mana lah ada tempat lagi kat Semban ni) . Sebenarnya nak lari dari anak2 tu yg gi lunch time kalau dinner memang tak merasa lah.. semua nak mengekor..sori Ike, Aan , Atil and Husna.
Tujuan tak lain tak bukan celebrate besday ciksembang yang ke 41..9 NOV . Tak pe tak yah rahsia2 umur ni .. sebab ciksembang tak kisah dengan nombor umur ni yang penting , menteNNNNN
Dim Sum memang favorite ciksembang especially .. sharkfin soup tu memang tempted abis..
Spesel gak kali ni.. hubby booking the whole Chinese Restaurant.. so weol berdua gitu.. DIULANGI berdua SAHAJA ..adusss romantis nya .. ish banyak kali dapat romantis tahun ni..
tak caye? iyee betul.. tahun ni hubby  KAYA  sikit.. hahaha.. tengok gambar
Tak caya gak lagi.. tengok ni weol dua orang je..
Meriah birthday ciksembang tahun ni .. tak tau kenapa.. ramainye wish.. tak menang tangan nak respon.. mana kat SMS .. kat FB tok sah cite.. kat rumah..

Timakasih hubby kerana begitu menghargai aku.. huhuhu.. timakasih jugak pada uol yang percaya dengan karut ciksembang kali ni..

November 11, 2009 - Posted by | Precious Moments | ,

1 Comment »

  1. Wah, bertuah nya badan…diraikan macam tu yea…so sweet n so romantis sekali …. macam baru 20 an….he..he..heSorrylah, Sal dapat wish through phone ja ari tu …

    Comment by salsbh | November 18, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: