Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Kambing For Management Dinner


apo yang den tanyo tu… tapi kambing ni memang sodap

Malam semalam office organized dinner at the pool side Royale Bintang Seremban.
Dinner ni untuk appreciate usaha2 kami dan Ahli Majlis (pelik ke korang kalau baca) termasuk media.
Ahli Majlis ni adalah wakil-wakil dari parti2 politik termasuk parti komponen untuk membawa masalah rakyat kepada Majlis..
Dengan media ni, mesti kena baik beb..

Kalau cite pasal makan, manalah tak best.. semenjak dua menjak ni cik sembang asik makan kambing je.. aritu kari kambing.. phuhhh paneh badan den..
Dinner ni ada KAMBING PANGGANG.. ..

Ramai yang datang tapi ciksembang tak sempat nak snappy snappo.. POYO lak rasa.. sebab semua orang macam official semacam je..

December 10, 2009 - Posted by | hiburan, Sembang Sosial

2 Comments »

  1. tanyo nak lobih lah tu…heee..eeee kambing panggang memang sodap

    Comment by Anonymous | December 15, 2009 | Reply

  2. Botol la tu, tanyo nak amik lobih, lopeh tu tak abih…..

    Comment by Hanafi | December 15, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: