Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Mandi Manda di Ulu Yam


Yan dengan Dragon Fly .. melekat kat Yan.. agaknya Dragon Fly betina kot..


kuatnya air kat Ulu Yam ni…

yang paling ROCK dalam gambar ni ciksembang dan DILA.. MAK MENTUA pun berendam sama .. LAGI ROCK..


mandi sampai tak sedar diri.. Insaf lah ciksembang oooiiii


ni lagi sorang… berhajat nak TERJUN tapi PAPAN ANJAL tak ada.. malu ciksembang tengok gambar suami ciksembang ni.. pun sama tak sedar diri jumpa air


YEY YEY.. cekodok bilis PANAS .. siap digoreng..

Apalah keje ciksembang and family ni.. tak abis2 dengan mandi manda.. tak de air ke kat rumah? Ni lah aktiviti kami.. tak habis aritu kat Port Dickson ni lak berkelah lagi kat Ulu Yam..biasalah bajet ciput.. holiday je kat sini

Macam biasa troop kali ni.. Along Supi ada, Yan and Dila ada, Adik and Fara ada, mak and ayah yg paling WAJIBUN… (pssss mak mentua ciksembang ni memang suka berjalan.. mesti nak ngikut).. jangan beritau dia ye.. HEBAT kali ni berkelah… boleh ke buat jejemput dalam hutan Ulu Yam tu.. ada ke orang buat macam ni.. KEPOH pun famili ni.. dahlah buat jejemput.. membakar ikan lah ayam lah..

sampai jran-jiran yang sama berkelah tu BENGANG sebab weol bagi dia asap je tak hulur2 pun makanan.. nak buat apa hulur bukan bulan PUASA pun… muahahaha..


BUAH HATI KAMI… Damia, Alia, Puteri, Aisyah and last but not least.. Danish..

masing2 macam tak nak balik.. keluar dari Ulu Yam.. singgah kat Empangan Batu.. lepak sakan lagi.. WOI WOI .. korang tunjuk apa tu.. style apa korang bawak ni..

December 15, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang, Sosial Keluarga

5 Comments »

  1. ooooo pegi enjoy tak ajak. Sian kat kami semua. belanjalala we all gi trip ke air terjun lak

    Comment by Anonymous | December 21, 2009 | Reply

  2. ala- mak cik sembang tak kenal kito orang kan. takpe kita selalu merindui oh bulan

    Comment by hehehre | December 21, 2009 | Reply

  3. setakat nak belanja gi ulu yam ni pe de hal..cakap bila nak pegi..

    Comment by CikSembang | December 22, 2009 | Reply

  4. oo ala-mak yang komen ni.. alah perkenal kan diri atau nak spam komen ni.. berani ke ..Dush Dush Dush

    Comment by CikSembang | December 22, 2009 | Reply

  5. huhu… g uluyam syokk.. rugi saper yg tak g..next year leh g lagii….

    Comment by Anonymous | December 28, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: