Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Smart Reader Kids Graduation


A&W bear ni meriahkan farewell party.. bila dia goyang bontot semua budak2 gelak suka


Husna kenapa menung..ni mesti pikir camane nak bangun pagi2 Tahun 1 nanti kan..


Last Friday my husband and I went to Husna’s graduation day.. eh eh cakap omputih.. sory sory ciksembang tak sengaja keluarkan skill ni…hiks

Sepatutnya konvo Husna kat Muzium Negara utk the whole Smart Reader Kids. Tapi parents kat Seremban vote utk adakan kat kindy je.. lebih senang..

Rasa macam tak caya je Husna nak naik TAHUN 1.. ala keciknye Husna ni.. anyway Husna and friends hepi terima scroll.. Sambil konvo, Ms Lim as principal pun buat farewell party..
One of good things about Smart Reader Kids ni.. not only Husna but all the kids can read English story books and speaking as well.. walaupun grammar belum mature tapi dari segi phonic, dari segi level of confident Husna is much more different compared to her brothers..

So sesapa yang berkenan nak masukkan anak kat Smart Reader Kids.. boleh jumpa ciksembang.. nanti ciksembang BELANJA RM50.. tak tipu.. Alif Lam Lam Ha.. .. hiks

December 15, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang

1 Comment »

  1. oosaya rasa abgnye lg fasih kott brbhs eng.tp diorg mungkinkurang yakin.HAHA

    Comment by ikramboss | December 16, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: