Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

8As PMR

“Pengetua dan GPK KGV dengan 100 orang student straight A’s..

Ikram anak Papa

Pertama ucapan ciksembang SYUKRAN YA ALLAH, terimakasih Ya Allah, Kau makbulkan doa kami sekeluarga untuk anakanda sulung kami Muhammad Ikram b. Hanafi.

Lepas penat lelah sedikit sebagai mama dan papa. Hari ni kat Sek Men KGV, ramai dengan mak bapak , anak2,cikgu2 dan reporters… HEBAT KGV ni rupanya.. reporters dah standby nak buat assignment keputusan PMR sekolah yang dikatakan elit kat Seremban.

Ciksembang tak berani mengaku sebab pada ciksembang banyak kurangnya sekolah ni.. Terkejut dengan pakaian anak2 yang datang ambik result ni.. selama ni ciksembang pergi KGV theyol pakai uniform.. tapi hari ni macam terasa pergi shopping complex.. sorry girls.. most of you are really secular.. memang tak semua..I am very sorry but I have to say this

Sedih tengok pakaian dan appearance girls yang tak berapa sejuk untuk dipandang.. tak jugak ciksembang harap uol terlalu tawadduk tapi cukuplah menutup aurat.. Ciksembang juga takut dengan anak ciksembang sendiri with those environment.. somebody need to change this!!
Ok cukup komen tu.

Banyak SMS TAHNIAH yang ciksembang terima on behalf of Ikram tapi ada satu SMS ni menyentuh hati ciksembang.. bergenang airmata membacanya.. SUBHANALLAH..shot dibawah menerangkan segalanya..

December 24, 2009 - Posted by | Buah Hatiku, Diari Cik Sembang

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: