Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

BEE Movie


halakan asap ke Bee ,sorry gambar Bee tak clear.. kamera SLR on d way..

Kalau uol nak tau , anak2 ciksembang MEMANG TAHAP MELAMPAU .. tengok BEE Movie beratus2 kali.. tak cukup dvd kat rumah , dalam kereta pun.. tak tau nak cakap apa dah.. bukan muntah biasa lagi.. tapi MUNTAH HIJAU KUNING keluar ..kalau nak gambarkan betapa banyak kali theyol tengok..

Tak sangka banyak kali tengok cite ni, sampaikan pergola ciksembang pun jadi sarang BEE.. arghhhhh budak2 ni lah punya pasal.. asal lah korang asik tengok Bee Movie.. haaa kan dah rumah kita ada BEE… apa kena mengena Bee Movie dengan kes ni tak taulah..

Tapi memang ciksembang membebel.. bukan sonang nak halau BEE ni.. En Bangke lah yang jadi mangsa utk menghalau BEE ni.. nak panggil Bomba malaslah pulak..
The moral of the story.. jangan tengok BEE MOvie.. nanti rumah uol pun kena macam ciksembang.. tak ada logika betull tapi betull

December 27, 2009 - Posted by | hiburan

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: