Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Our Happy Day Trip To Bukit Tinggi Pahang


japanese lady ni prepare for japanese tea..8yrs ago this tea is free but not now

flower among the flowers


menurun bukit kat Botannical Garden

blueberry kat Botanical garden

Setelah dua kali bercuti dengan adik beradik sendiri (gi PD) dan family husband (gi Ulu Yam) , weol decide utk pergi dengan family sendiri pulak…

Pagi Isnin weol tak tau lagi nak pegi mana.. ada nak ajak gi Johor.. ada ke nak tengok Danga Bay..buhsan tahap melampau dah..
Ada yg ajak shopping kat MidValley.. muntah dah rasa pegi situ.. nak gi Ikea.. macam jem je nak Krismas ni..

At last decide gi Bukit Tinggi Pahang..lebih baik pegi tempat yang belum penah pegi..
Perjalanan weol baik2 je.. sehingga sampai di atas, perkara WAJIB bergambar.. cantik tempat ni.. suasana nyaman ..panas tapi cuaca sejuk.. teringat lak pergi Sydney dulu.. cewah cewah..

Tapi bila borak2 dengan orang kat situ, theyol kata 8 years ago much more better.. sekarang ni macam maintenance tak berapa baik.. BERJAYA dah tak nak maintain sgt kot.. tapi kalau dia tak baut something new.. rasanya boleh bungkus tu..

Anyway, weol still enjoy our day trip holiday to BUKIT TINGGI ni..
LAYANNNNNN


French House kat belakang
“lubang hidungmu tetap jadi pujaan hatiku”

FAMILY TIES


FAMILY BOND

ni aksi orang dah bosan ank balik tunggu trem turun ke bawah dari Japanese Garden

December 30, 2009 - Posted by | Diari Cik Sembang, Holiday Event

5 Comments »

  1. been here in August… o.k lah jugak tempat ni kalau suka tempat yg nyaman and sejuk…

    Comment by Nurain | December 30, 2009 | Reply

  2. ooppss… not in august.. but in june this year..

    Comment by Nurain | December 30, 2009 | Reply

  3. aah rasa macam ingat baca entry you.. dah lama teringin pergi sejak dari my office buat meeting utk bosses.. tgk gambar teruja nk pergi pulak

    Comment by CikSembang | December 30, 2009 | Reply

  4. Aunty cbe try duk cni 3-4 ari. Rase cm bersih terus paru2 ni. Ahah

    Comment by Arif | January 31, 2010 | Reply

  5. Tu lah Rip.. auntie tak stay kat Bukit Tinggi.. tapi mmg nice and cool.. rindu bah kat Kundasang juak

    Comment by ciksembang | January 31, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: