Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Jalan-Jalan Cari Makan Kat Johor

Cerita ni belum basi lagi.. JJCM ni pada 14 januari NS Cuti Hari Yam Tuan Besar NS.
Disebabkan CS tak dapat apa2 pingat, CS pun membawa diri ke JB.. ikut En Abe.. Ikram,Aqil n Husna pun ikut sama..
Selama ni dengar je En Abe makan sedap2 kat sana.. so kat sini CS nak share tempat makan yang sempat CS kunjungi sehari disana..
Malam tu baru sampai dari Seremban, weol makan kat Simple Street kat Jalan Tebrau dekat Hotel Selesa , belum sampai bandar JB pun lagi.. speciality kat sini Nasi Lemak Ayam.. bila tengok betul2 macam tak ada beza dengan nasi lemak lain.. tapi bila kena dengan ayam goreng kedai ni, memang terasa spesel .. meleleh air liur korang
Boleh bagi 5 BINTANG kedai ni.. tak pasal2 CS promote..
Photobucket
SORRY BEB – gambar nasi lemak tak ada.. tapi pecayalah CS memang tipu..

Tengahari Khamis tu, En Abe bawak gi makan Nasi Ambeng.. korang sebut betul2 sikit… bukan jalok ambong.. kang kena cium korang dengan orang jawa..
Nasi Ambeng ni kat Bandar Baru Uda.. pun spesel jugak… arghhhhh release rasa dari Seremban yang kehausan dengan Kedai Makan..
CS bagi 5 BINTANG jugak kedai ni…
Photobucket

NI NAMA TEMPAT MAKAN SELERA MAHSURI – NAMA KEDAI MAT CORNER

Photobucket
AMACAM ? ADA SELERA TAK?

January 28, 2010 - Posted by | Holiday Event, Koleksi Resipi, My Travel | ,

8 Comments »

  1. wah..wah…kak zai..poei JB tak cakap aeh…sampai laaa hati…..

    Comment by rohaiza razali | February 21, 2010 | Reply

  2. wah..wah…kak zai..poei JB tak cakap aeh…sampai laaa hati…..

    Comment by rohaiza razali | February 21, 2010 | Reply

  3. Ja, sorilah lupa dah ada kawan fb ni.. nanti kalau akk pegi akk cari Ja..

    Comment by ciksembang | February 24, 2010 | Reply

  4. Ja, sorilah lupa dah ada kawan fb ni.. nanti kalau akk pegi akk cari Ja..

    Comment by ciksembang | February 24, 2010 | Reply

  5. hmm pernah makan kat tempat ni.. ok la best juga la.. terasa makan nasi ambang dia tu.. ramai org makan kat situ..

    Comment by boss | March 27, 2010 | Reply

  6. hmm pernah makan kat tempat ni.. ok la best juga la.. terasa makan nasi ambang dia tu.. ramai org makan kat situ..

    Comment by boss | March 27, 2010 | Reply

  7. mcm kenal jer kerete iswara tu hahahahahaah

    Comment by Aida Afrina | April 6, 2010 | Reply

  8. mcm kenal jer kerete iswara tu hahahahahaah

    Comment by Aida Afrina | April 6, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: