Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Aloha Ikram To Sek.Men.Sains Rembau

SEMESRA itulah acronim utk Sekolah ini.. Terimakasih Allah, kau makbulkan doa kami sekeluarga.
Ikram sekali lagi berpeluang diterima masuk ke SBP kalau Form 1 dulu ke SBPI Jempol dan kali ni ditawarkan ke SMS Rembau.
Kali ni mama dan papa lepaskan Ikram pergi sebab anak mama ni dah besar dah tau menilai buruk baik dan boleh independent.

Uniknya pada CikSembang, kalau Farhan sekolah diMCKK sekolah yang agak tua diMalaysia and Ikram sekolah yang paling junior. Rezeki masing-masing kan!

Walaupun banyak kekurangan since sekolah baru, tapi itu tak jadi kudis pada Ikram. Ko belasah je lah Ikram.. mama n papa tak risau sebab dekat dengan mama.. Kelebihan sekolah ni, kawasan luas dan environment ni menghijau .. so conducive to the students. Pengetua pun baru dari SDAR Seremban, Datuk Hj Azam bin Mohd Atan.. best of luck to cikgu to manage a new school. Sekolah ni kalau dari tol Pedas, 5 minit perjalanan memang sekolah ini dalam kawasan kampong..

Hari pendaftaran 2 Feb 2010 menjadi saksi untuk perkara bersejarah dalam family weol.. sejuk juga mata memandang budak2 sekolah ini.. Ikram macam hilang gaya sebab terlalu happy kot… macam tak tentu arah je..

Photobucket
BLOK PEJABAT SEMESRA

Photobucket
IKRAM DAFTAR DENGAN GURU KELAS – CIK ZALIKA FORM 4 FROST

Photobucket

DORM 17 –

Photobucket
NAMPAK BARU SEMUA BLOK ASRAMA NI

Photobucket
INILAH YANG MENGHIJAU NYE ..

February 7, 2010 - Posted by | Buah Hatiku, Diari Hati Cik Sembang |

2 Comments »

  1. nanti aqil pon nak masok seko lah ni jugaklah hehehehehehehehehe……………

    Comment by aqil | February 20, 2010 | Reply

  2. nanti aqil pon nak masok seko lah ni jugaklah hehehehehehehehehe……………

    Comment by aqil | February 20, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: