Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Google 1st Page & Sales Pertamaku

LalalalalalalaLalalalalalalaLalalalalalalaLalalalalalalaLalalalalalala
wolllllaaaahhhhhhhhhh
Senangnya dalam hati, kalau blog kat 1st page, seperti dunia, ana yang punyaaaa
Kepada Pak Google, ciksembang sayang padamu, kepada Mak Google, darling I love you..

Kenapa ni happy tak tentu pasal, cerita tak ada, nyanyi je lebih.. nak wat camana kan.. tolong jangan menjeles kat ciksembang..
Ni nak habaq mai, setelah berhempas pulas siang dan malam, akhirnya blog Ciksembang berjaya duduk kat 1st page google..dan dah dapat buat SALES beb..

Photobucket

Korang jangan tak percaya dengan kebolehan yang ada kat ciksembang.. tak adalah nak meninggi diri tapi sekurang-nya dapat buktikan kpd diri sendiri yang AKU BOLEH BUAT ..

February 10, 2010 - Posted by | Tutorial & Buat Duit | ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: