Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Hampeh Seat Basikal Aqil Kena Curi

SAKIT HATI tol dengan pencuri siang-siang buta ni.. hampeh .. tak de ke bende lain ko nak curi

CS baru je belikan basikal utk AQIL .. tujuan mudahkan Aqil ke Sekolah Agama Rakyat.. disebabkan dari kecik Aqil tak merasa basikal baru, CS belikan dia basikal yg agak spesel BMX.. seat dia easy adjustable. Nak tinggi kan ke nak rendahkan ke just Plug And Play

Semalam seat basikal Aqil kena curi . PADAN MUKA ko pencuri tak dapat curi basikal sebab Aqil dah tambat basikal kat tiang. Seat tu pulak engkau nak kebas.. Tak sekolah punya pencuri .. Peerahhh .. Hampeh Nyio .. Hampeh
Apa-apa pun kesian kat Aqil.. ni hadiah birthday Aqil ke SEPULUH pada 9 JAN 2010 yang lepas

Photobucket
nak halalkan ke tak ni?

February 15, 2010 - Posted by | Diari Hati Cik Sembang | ,

4 Comments »

  1. tak guna punya budak yang curik seat tu

    Comment by aqil | February 15, 2010 | Reply

    • @aqil: aqil relax la tu nasib ko halal kan lah

      Comment by Aida Afrina | April 5, 2010 | Reply

  2. tak guna punya budak yang curik seat tu

    Comment by aqil | February 15, 2010 | Reply

    • @aqil: aqil relax la tu nasib ko halal kan lah

      Comment by Aida Afrina | April 5, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: