Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Momento Tulisan Abah dari Mekah

Semalam we ol sempat pergi rumah adik CS , Che Mastura aka KuYah Tuya kat Bandar Seri Putra, Bangi..
Adik beradik yang sempat berkumpul, Bang Cham dan Kak Linda ..semua anak beranak berkumpul

Sebelum balik, sempat lagi belek album Tuya
tangkap syahdu lagi terjumpa tulisan abah .. poskad yang abah kirimkan kepada abang Zulpakar Sukabumi (fb dia ni)
Masa ambik poskad tu, seme dah kata ni mesti nak hupdate kt Ciksembangdotcom… WEHHH messtilah .. belog ni ciksembang sanggup kuar duit beli domain, bayar hosting bulanan semata2 nak simpan rentetan diari hidupku…muahamuaha

Adoi.. tak jadi nak sedih ..takjadi sentimental tulis entry ni tak sama dengan entry pasal mak dulu kat sini Barang Peninggalan Mak
Poskad ni abah tulis masa mak dan abah buat HAJI tahun emmmm tak ingat plak.. yg bes ejaan abah masih ejaan lama cth sehat.. kalau dapat baca kat poskad ni.. tahun 12 JUN 1989 abah dan mak menunaikan Haji ..

(psssttt : abah memang takkan tinggal tarikh pada mana2 catatan- abah you are THE BEST)

Happy dapat baca poskad ni, seolah-olah abah ada je lagi.. happy dapat tengok lagi tulisan-tulisan abah..
especially tandatangan mak dan abah kat bawah sekali…
Ya Allah, Kau Angkatkan Azab Kubur Ibu dan Bapaku dan tempatkan mereka dalam golongan orang yang beriman,, Amiin

Photobucket

February 15, 2010 - Posted by | Uncategorized | ,

10 Comments »

  1. tulisan ape ni

    Comment by aqil | February 15, 2010 | Reply

  2. tulisan ape ni

    Comment by aqil | February 15, 2010 | Reply

  3. Apa la aqil ni. Tentulah tulisan bahasa melayu. Takkan Tamil lak.

    Nanti mama, papa pegi haji, suruh dia org hantar poskad macam ni

    Comment by pak lang | February 17, 2010 | Reply

  4. Apa la aqil ni. Tentulah tulisan bahasa melayu. Takkan Tamil lak.

    Nanti mama, papa pegi haji, suruh dia org hantar poskad macam ni

    Comment by pak lang | February 17, 2010 | Reply

  5. Hehehe.. dengar tu Aqil?

    Comment by ciksembang | February 17, 2010 | Reply

  6. Hehehe.. dengar tu Aqil?

    Comment by ciksembang | February 17, 2010 | Reply

  7. ape tak dengar lah hehehehehehehehehehe………………………….

    Comment by aqil | February 20, 2010 | Reply

  8. ape tak dengar lah hehehehehehehehehehe………………………….

    Comment by aqil | February 20, 2010 | Reply

  9. haha kan bagus tu qil mitak2 ko pon leh balas kalau leh lah.:)

    Comment by Aida Afrina | April 6, 2010 | Reply

  10. haha kan bagus tu qil mitak2 ko pon leh balas kalau leh lah.:)

    Comment by Aida Afrina | April 6, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: