Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

The Wolfman kat MBO

Last last week, CS dapat 5 tiket wayang free. Hohoho. Terimakasihlah TM Seremban belanja..Puan Salmah, Yasmee and Anuar sebenarnya dapat 3 je tapi ada yang tak datang so dapatlah CS bawak kaum kerabat..
Kalau nak preview cerita wolfman ni rasanya macam zaman budak-budak dulu lah cite Were Wolf.. orang normal dah kena gigit dengan Wolf bila bulan mengambang.. jadilah WOLFMAN..

Terhibur jugaklah CS tengok cerita ni .. pssst.. sebenarnya CS tak pernah masuk MBO Seremban.. itu yang terhibur. Muahaha. Uols nak gelakkan CS pun , ada aku kesah. Lepas ni CS plan nak tengok cerita Percy Jackson, kata boss CS cite ni ala2 Harry Porter..

Wolfman ni cerita yang agak ganas, thriller la kata orang.. terkejut terkejut kita dibuatnya ..kena pulak dengan sound system mantop MBO ni.. cerita ni 1jam 40 minit tapi rasa sekejap je.. pop corn free yang TM provide pun tak sempat habis.. anyway cerita ni boleh layan sebab tak banyak langsung aksi kissing kissing.. so boleh jadi acara keluarga.
Pelakon-pelakon WOlfman ni CS tak berapa kenal sebab belum pernah jumpa .. hohoho..Emily Blunt, Benicio Del Toro

Photobucket
yang tepi kanan sekali ni lah WolfMan.. silap-silap ..mampus aku kata boss sendiri .. sorry bos!ada ke cantik2 ni aku boleh tersilap.. huhu

Photobucket

THE REAL WOLFMAN 2010

March 2, 2010 - Posted by | Diari Hati Cik Sembang

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: