Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Kenapa Kita Malas Update Blog

CS buat entry ni yang ditujukan khas kepada diri sendiri.. malas update blog dah tahap melampau.. walaupun idea CS ni sebesar gunung.. melimpah limpah tapi tak jugak nak buat post .. Tolonglah aku. Kenapa lah jadi macam ni.

Anyway CS tetap berfacebooking sebab tak dapat nak tinggalkan kengkawan dalam tu.. semuanya melambai2..

Salah satu sebab kenapa CS malas ialah CS sedang tumpukan perhatian kepada penurunan berat badan.. apa ni!!!!!!!!!!!!!!

tak ada kena mengena langsung.. tapi CS mmg serius nak turunkan berat badan.. ada yg tegur

Kak, nampak chubby gambar akak kat FB..

Mmg pun akak chubby, CS jawab (dalam hati.. ..siap kau !)

Sow , penimbang berat nak kena beli baru.. dah bertahun CS tak simpan.
Ingat nak beli Just Mate 5.. harap2 berhasil..

March 10, 2010 - Posted by | Artikel & Motivasi |

4 Comments »

  1. ada kelesss la blog dot com ahkak nih.. cane la bleh tertinggal bebelan ahkak yg dolu2.. pas ni blog ahkak la yg menjadi pojaan hati ku..

    Comment by sue | March 13, 2010 | Reply

    • kelesss ke ni? ni belum habih explore lagi ni sue..nway thanks sudi singgah..

      Comment by Anonymous | March 15, 2010 | Reply

  2. ada kelesss la blog dot com ahkak nih.. cane la bleh tertinggal bebelan ahkak yg dolu2.. pas ni blog ahkak la yg menjadi pojaan hati ku..

    Comment by sue | March 13, 2010 | Reply

    • kelesss ke ni? ni belum habih explore lagi ni sue..nway thanks sudi singgah..

      Comment by Anonymous | March 15, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: