Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Safwan Husaini

Pelik tajuk post ciksembang kali ini tapi dikala subuh hening ni, malam tadi tak lelap tidurku dek berbaur perasaan membaca blog adik Safwan Husaini yang sedang menderita sakit barah hati .. terlalu muda untuk menanggung sakit sebegitu.. teringat aku pada kepedihan Allahyarham ayahanda ku menanggung sakit yang sama ..

Buat pertama kali aku sambungkan blog tak seberapa ku ini ke blog adik ini .. Sekadar ingin berkongsi kesedihan dan semoga kekuatan dan ketabahan melingkari Safwan Husaini.. Klik disini

April 28, 2010 - Posted by | Precious Moments

31 Comments »

  1. salam singgah..
    maaf atas kelewatan ke sini.
    terima kasih menitip kisah saya.
    saya manusia biasa saja..
    berpegang pada satu benda.
    “TAKDIR TAK PERNAH KEJAM PADA YANG NAMANYA MANUSIA. SEBAB IA ADALAH KETETAPAN SEBUAH TROVOLOG KEMBARA”

    Comment by wansaini | May 1, 2010 | Reply

    • Wan, terimakasih tak terhingga sebab sudi singgah ke tulisan auntie.. sejak mengenali wan, doa terus auntie titipkan buat wan.. walaupun kita kenal di alam maya tapi ternyata dengan tulisan kita boleh kenal seseorang.. terus kuat Wan!

      Comment by Anonymous | May 5, 2010 | Reply

    • salam ukhwah…
      adik wawan tolong add sy….
      hari ni boring sungguh tak dapat masuk TERATAK…..
      Wad ni bertambah boring tak dapat masuk teratak…..

      Comment by kherol | May 7, 2010 | Reply

      • adik kherol, apa emel add..add saya dzaidzul@gmail.com di fb

        Comment by Anonymous | May 10, 2010

      • betul la mana pergi si wawan ni tolong la jawab wan@kherol:

        Comment by fauziah | June 10, 2010

    • @wansaini: salam? ade x sesiapa yg taw adk husaini berada kat mane n bagaimana keadaan die skrg? klau taw,tolong balas k… ika berharap sngt2 ada owg sudi bgth ika… rsae sebak jew aty nie xdpt masuk blog n fb adk wawan..

      Comment by ika | June 14, 2010 | Reply

      • sama kita akak pun tercari2 dia di manakah dia… apa yang dimaksudkan dia penipu ni…@ika:

        Comment by fauziah | June 21, 2010

  2. Salam buat semua….
    Sy amat terkilan kerana baru sejenak melayari laman husaini…..
    Sambil menghitung kesakitan dikatil wad….
    Tiba2 hari ni tidak dapat menyelami lagi……
    Hari ini amat membosankan……
    Pada Wawan atau sesiapa tolong add sy….
    Semoga esok atau selepas ni dapatlah melayari semula “TERATAK HUSAINI”
    Insyaallah…….

    Comment by Kherol81 | May 7, 2010 | Reply

  3. Salam buat semua….
    Sy amat terkilan kerana baru sejenak melayari laman husaini…..
    Sambil menghitung kesakitan dikatil wad….
    Tiba2 hari ni tidak dapat menyelami lagi……
    Hari ini amat membosankan……
    Pada Wawan atau sesiapa tolong add sy….
    Semoga esok atau selepas ni dapatlah melayari semula “TERATAK HUSAINI”
    Insyaallah…….

    Comment by Kherol81 | May 7, 2010 | Reply

  4. mana pergi Fb safwan husaini (Insomia Yang Bisu)

    Comment by fauziah | June 10, 2010 | Reply

  5. mana pergi Fb safwan husaini (Insomia Yang Bisu)

    Comment by fauziah | June 10, 2010 | Reply

  6. di manakah wawan sekarang dan bagaimanakah keadaannya sekarang… lama saya tak dengar khabar berita dari wawan puas saya cari FBnya tapi macam dah tak wujud apakah yang telah terjadi pada wawan…

    Comment by fauziah | June 10, 2010 | Reply

    • @fauziah: saya pun mencari tiba2 hilang.. cuba add kawannya zara sebelah dunia

      Comment by ciksembang | June 11, 2010 | Reply

  7. di manakah wawan sekarang dan bagaimanakah keadaannya sekarang… lama saya tak dengar khabar berita dari wawan puas saya cari FBnya tapi macam dah tak wujud apakah yang telah terjadi pada wawan…

    Comment by fauziah | June 10, 2010 | Reply

    • @fauziah: saya pun mencari tiba2 hilang.. cuba add kawannya zara sebelah dunia

      Comment by ciksembang | June 11, 2010 | Reply

  8. lah tak tau lagi ker.. si safwan ni pembohong.. cuba google lagi under name safwan husaini.. and see the other bloggers reveal the truth story about this big fat liar..

    Comment by nadia | June 14, 2010 | Reply

  9. lah tak tau lagi ker.. si safwan ni pembohong.. cuba google lagi under name safwan husaini.. and see the other bloggers reveal the truth story about this big fat liar..

    Comment by nadia | June 14, 2010 | Reply

  10. Xpayahlah cr safwan husaini tu.. Dia da menyorok da selepas penipuannye terbongkar.. Boleh bace artikel kat bwh ni.. Tq..

    http://aizulmarcello.blogspot.com/2010/06/big-liar.html

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/isu-panas-blogger-penipu.html

    Comment by Julia | June 15, 2010 | Reply

    • hmm itulah jugak yg saya tau.. tak paham kenapa beliau menipu sebegitu rupa. Hanya dia dan Allah saja yg tau

      Comment by Anonymous | June 15, 2010 | Reply

  11. Xpayahlah cr safwan husaini tu.. Dia da menyorok da selepas penipuannye terbongkar.. Boleh bace artikel kat bwh ni.. Tq..

    http://aizulmarcello.blogspot.com/2010/06/big-liar.html

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/isu-panas-blogger-penipu.html

    Comment by Julia | June 15, 2010 | Reply

    • hmm itulah jugak yg saya tau.. tak paham kenapa beliau menipu sebegitu rupa. Hanya dia dan Allah saja yg tau

      Comment by Anonymous | June 15, 2010 | Reply

  12. sekarang dah lama tak dengar cerita adik wawan ni… sihat ke dia…. atau bagaimana tolong beritahu saya…

    Comment by fauziah | June 21, 2010 | Reply

  13. sekarang dah lama tak dengar cerita adik wawan ni… sihat ke dia…. atau bagaimana tolong beritahu saya…

    Comment by fauziah | June 21, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: