Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Giant Panda Beijing

Lately tak ada idea nak menulis.. belek2 gambar rupanya ada cite Beijing belum habis lagi..
Masa kat Beijing sempat gak weol pergi Zoo Panda.. zoo ni tak lah besar macam Zoo Negara sebab haiwan nya hanya Panda , Monyet dan Lesser Panda (Panda color Merah)

Syok gak tengok Panda ni.. gebu betul..macam den.. muahaha..
Selalu tengok Panda ni kat komputer je.. haa korang tau ke Panda apa kat komputer.. ecewah berlagakk lagi.. Panda antivirus la..

Photobucket

Photobucket
awwwwwwwwwwww Panda ni buat apa youuuu shame betul.. terror bidikan kamera ni

Photobucket
Angah cuba angkat cushion Panda yang berumur 2tahun dengan berat 200 kg.. Bravo !

Photobucket
Apa ni Azlee..lidah tu lidah..

May 5, 2010 - Posted by | My Travel | ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: