Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

My Beauty Thoughts

Photobucket
dari kiri Foaming Cleanser , White Jewel Peeling, Exfoliating Gel Pomegranate, Skin Milk

Rasa kalau ramai pompuan baca blog CS ni, mesti suka tajuk2 entry pasal kecantikan .. CS pun tak boleh lari dari menjaga kulit.. CS mmg tak takut nak declare umur. Dengan ini CS melaporkan umur CS adalah 42 tahun.. Kenapa ya CS terlalu berani nak declare? Sebab sebab kan.. CS ni awet muda..hohoooooooooo tolong jangan mengutuk CS
Lebih baik kutuk Rejim Tel Aviv Israel tu.. lebih kejam dari CS yg sekadar memuji diri sendiri..

Kita share kat sini, macam mana CS jaga kulit.. dari belum kahwin lagi CS dah mula dengan skin care. CS tak suka brg2 make up cthnya la maskara ke, blusher ke, eye shadow.. kalau ikutkan dlm hidup ni, maskara tu baru 3 kali pakai.

CS dah lama berkecimpung dengan produk Faceshop ni.. terbaru CS beli (kawan CS aka boss CS yg belikan) scrub muka, White Jewel.. perghhh halus mulus kulit lepas scrub. CS ada jugak cuba exfoliating gel Pomegranate Faceshop tapi tak berapa best sebab water base.. satu yg kita kena hati2, jgn selalu skrub muka nanti kulit kering so cepat kedut. Bila skrub buat bulatan sebesar duit 20sen jangan tonyoh2 kay..

Okay Selamat menjaga kecantikan kulit muka…I love Facecshop my korean products..

June 1, 2010 - Posted by | Beauty Thoughts, Diari Hati Cik Sembang, Petua & Tips, Sembang Sosial | , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: