Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Petua Awet Muda Dato Sarimah Ahmad

petua awet muda,tips awet muda
Kalau uol dah lama folo CS, ni adalah entri yang pernah CS buat pada blogspot dulu.. tapi CS tak kisah .. sebab petua awet muda ni mmg ramai yg peminat… kalau owang pompuan berjumpa.. mesti Mariah Carey punye tajuk2 ni

Petua ni CS dengar sendiri dengan mata kepala.. tak ceduk dari mana2 blog/idea orang atau mana2 sekalipun.. dah agak lama petua atau tips ni CS tau dan CS amalkan jugak.. harap2 awet mudalah aku dan uols..

Caranya:

1. Bangun dari tidur (kat katil lagi)
2. Urut muka dari dagu ke atas dan selawat 3 kali
3. Niatkan dalam hati untuk awet muda dan utk kegunaan asben sahaja..(hiks)
4. Lepas tu minum air suam sedikit

Selain tu, mmg kena amalkan pemakanan seimbang, air kosong mestilah banyak diminum dan amalkan membaca AlQuran Nul Karim..hati mesti kena baik, maafkan semua orang sebelum tidur

TAGLINE UTK AWET MUDA : KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM

June 6, 2010 - Posted by | Beauty Thoughts, Petua & Tips | ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: