Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Ikan Bakar di Bagan Lalang

Ahad lepas , weol satu famili gi makan2 kat tempat favorite weol kat Bagan Lalang.
Weol sampai sana pukul 5.30 ptg terus solat Asar.. dah byk surau kat sana. Byk kedai sediakan surau.

Photobucket
Lepas tu weol ke Pasar dihujung pantai nak beli ikan2 fresh. Seronok beli tapi rege nya mahal la jugak.
Udang RM20 SEKILO
IKAN MERAH RM24 sekilo
Ikan Senangin RM20 sekilo

tapi CS jamin ikan2 ni mmg fresh.. mmg sedap bila kita masak.
Photobucket
pilih – memilih ..sibuk Aqil menjengah .. DBOM betul Aqil ni

Masa makan kat situ, banyak jugak yg weol order..ketam, udang, pepahat, sotong, pari, kerapu..MACAM2 ADA
( slang AStro)
Agaknya musim cuti sekolah so harga kami makan agak mahal dari biasa semuanya RM197. Selalu tak macam ni..

Photobucket
ketam bakar with nasi lemak..mmmm sedapppnya

Photobucket
PEPAHAT MASAK PEDAS

Photobucket

Photobucket
takkan lepaskan the suuuwittt moments – THE SUNSET GIVEN

June 12, 2010 - Posted by | Diari Hati Cik Sembang, My Travel | , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: