Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Keringnya Ideaku!

Photobucket

Cuti2 sekolah ni entah kenapa.. idea CS cukup tandus.. rasa macam banyak nak di titipkan di blog tapi bila pegang keyboard macam beku je jari jemari ni.. arghhhhh kenapa ni?

June 12, 2010 - Posted by | Diari Hati Cik Sembang |

4 Comments »

  1. nak kena repeat gi beijing lagi sekali kot.. huhuhuhu…

    Comment by mekchu | June 12, 2010 | Reply

    • Bukan apa mekchu..kadang2 akak rasa keliru nak tulis apa.. mcm byk idea tapi hilang2 je.. nak cite wc mcm mekchu, akk tak minat bola..

      Comment by Anonymous | June 12, 2010 | Reply

  2. nak kena repeat gi beijing lagi sekali kot.. huhuhuhu…

    Comment by mekchu | June 12, 2010 | Reply

    • Bukan apa mekchu..kadang2 akak rasa keliru nak tulis apa.. mcm byk idea tapi hilang2 je.. nak cite wc mcm mekchu, akk tak minat bola..

      Comment by Anonymous | June 12, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: