Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Bermalas-malasan dengan Facial Treatment

Bebas rasa hari ini. Muak dan jengkel rasa menulis pasal orang.

Nak kongsi lagi mengenai kecantikan, awet muda dengan tuan-tuan dan puan-puan. Senyum saya.

CS dah mengamalkan facial ni sejak tahun 1991 lagi dan CS akan buat facial ni tak jugak tetap tapi mmg buat. Dah lama CS kenal dengan beautician ni. Namanya Annie. Dah byk yg CS cuba, yg Melayu ke, Cina lain ke tapi Annie tetapi di hati. She is a Chinese lady tapi ramai kawan Melayu.

Selain ambik vitamin E( kdg2 terberenti gak) CS cuba jugak ambik pemakanan tambahan mcm Nuage. Hasilnya membahagiakan. Rona warna kulit nampak sekata. Yg suggest kan staff CS, Siti Hajar Karim. Thanks Hajar.

>Photobucket
kulit saya selepas facial..amat bersih and look radiant right?.. abaikan jelingan CikSembang

Annie kalau buat facial mmg best dengan tangan dia yg kuat terasa benar bila muka kita kena massage.
macam2 Annie letak. Mana scrubnye, mask sampai 2 kali. Ampoules pun Annie letak.
Ampoules ni selalu digunakan di salon je. Tak pernah lak ada jual kat face shop. Bila apply ampoules ni, muka kita rasa refresh dan sebagai hasil..muka kita nampak clear dan radiant. Thumbs up pada Annie.

Photobucket
inilah akibat ambik gambar sendiri dlm keadaan memakai mask..

Salon Annie kat City Beauty, Jalan Tuanku Munawir, Seremban Town.
No telefon Annie 012 618 6489. Cubalah facial kat sini pasti tak menyesal. Sekali facial rm49.90 termasuk face lifting. Mungkin murah utk saya yg kenal lama dengan Annie.

June 13, 2010 - Posted by | Beauty Thoughts | , , ,

2 Comments »

  1. hi kak cs, hope u r rite.. i dah call annie n book facial appointment today… wanna experience it..🙂 thank you to google n u!🙂

    Comment by zaleha | August 13, 2010 | Reply

  2. hi kak cs, hope u r rite.. i dah call annie n book facial appointment today… wanna experience it..🙂 thank you to google n u!🙂

    Comment by zaleha | August 13, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: