Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Owh IPhone Vs Blackberry

Photobucket

Dah lama banget nak tukar phone.. nak cari smart phone..
last year belum teringin lagi.. tapi sebab nak guna features lebih sikit

Yg paling CS suka pasal Iphone ni tang internet surfing.. takkan blogger tegar macam CS ni nak pakai phone cikai je.. Hehe Uol jangan terasa ye.. ni sekadar gurauan manja dengan semua readers.. baik yg setia maupun yg curang..

Blackberry ni pun mengancam gak.. tapi tak sanggup lak beli sebab sama dengan bos2 kat ofis.. nanti owang kata nak setara ngan bos lak.. so lebih baik beli yg atas sikit pada bos … MUAHAHA

Sesapa nak bagi buah fikiran, pendapat atau komen CS alu2 kan..

Sekian, sembang CS di pagi hening ini.. Assalamualaikum

August 4, 2010 - Posted by | Diari Hati Cik Sembang |

14 Comments »

  1. aii terasa sgt bila CS kata blogger pakai fon cikai tu..😦

    mmg tgh carik yg terbaik jugak.. sbb tu tak tukar2 tipon smpai skang sbb masih x jumpa.. kalo CS dah dpt jawapan, buat entry ye.. nnti mekchu tiru je.. huhuhu…

    Comment by suraya | August 4, 2010 | Reply

  2. aii terasa sgt bila CS kata blogger pakai fon cikai tu..😦

    mmg tgh carik yg terbaik jugak.. sbb tu tak tukar2 tipon smpai skang sbb masih x jumpa.. kalo CS dah dpt jawapan, buat entry ye.. nnti mekchu tiru je.. huhuhu…

    Comment by suraya | August 4, 2010 | Reply

  3. pakai 3310 je kak…huhu…

    apapun saya tetap dengan symbian…iphone xde video call, blackberry camera xcun…huhu

    Comment by Capogrande | August 4, 2010 | Reply

    • @Capogrande: Capo- ala bukan selalu wat video call.. mahal pun.. BB- mmg CS tak brapa nk gemor.. tgh nk pilih ni n tengah kumpul uang nya

      Comment by ciksembang | August 4, 2010 | Reply

  4. pakai 3310 je kak…huhu…

    apapun saya tetap dengan symbian…iphone xde video call, blackberry camera xcun…huhu

    Comment by Capogrande | August 4, 2010 | Reply

    • @Capogrande: Capo- ala bukan selalu wat video call.. mahal pun.. BB- mmg CS tak brapa nk gemor.. tgh nk pilih ni n tengah kumpul uang nya

      Comment by ciksembang | August 4, 2010 | Reply

  5. hahaha Sue… lawak2.. saja je provoke uols..
    okies nanti bila CS dpt jawapan.. entry satu siap!

    Comment by ciksembang | August 4, 2010 | Reply

  6. hahaha Sue… lawak2.. saja je provoke uols..
    okies nanti bila CS dpt jawapan.. entry satu siap!

    Comment by ciksembang | August 4, 2010 | Reply

  7. BB ni bagus pd sapa2 yg perlu cek email slalu.

    Comment by Bangke | August 5, 2010 | Reply

  8. BB ni bagus pd sapa2 yg perlu cek email slalu.

    Comment by Bangke | August 5, 2010 | Reply

  9. Ngapa Android punya phone tak listed. Makin sukarkan buat pilihan ye?

    Comment by Sapajela | August 6, 2010 | Reply

    • android ? tak familiar la pulok

      Comment by Anonymous | August 8, 2010 | Reply

  10. Ngapa Android punya phone tak listed. Makin sukarkan buat pilihan ye?

    Comment by Sapajela | August 6, 2010 | Reply

    • android ? tak familiar la pulok

      Comment by Anonymous | August 8, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: