Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

MPS Bowlers Of The Year

Jumaat petang aritu angin tak ribut tak.. tetiba jadi je weol gi main bowling kat Seremban Parade.

Tujuan nak lepaskan tension penat bekerja dannnnnnnnnn mengeratkan silaturrahim utk Jabatan ICT
Weol main 2 frame je yg sempat sebab dah masuk maghrib.. ramai lagi Melayu yang main masa tu..harapkan jangan tinggal solat kay..

Bila nak bayar , ada sedikit kecuh sebab Bowling tu mintak extra bayar sebab terlebih lempar.. gaduh nye gaduh rupanya weol dapat murah utk 1 frame..RM3.00 satu frame sebab dah booking awal.. boleh main lagi

Jom layan piccas ..

Photobucket
main bowling ngan baju kurung – ish ish.. mana punya budak lah

Photobucket
Azuan – paling PRO petang tu ..

Photobucket
Ghana ada gaya tapi tak strike ..hahaha
Fadzli lak – bowler ala kampong..

Photobucket
THE BEST PICCA – ZALI – BOLA SPIN DIA PUN SPIN

August 8, 2010 - Posted by | Diari Hati Cik Sembang, Sembang Sosial | ,

2 Comments »

  1. aduh kak, lamo den tak main bowling huhu..

    Comment by alycia | August 10, 2010 | Reply

  2. aduh kak, lamo den tak main bowling huhu..

    Comment by alycia | August 10, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: