Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Gerai Lee Sam Terbakar

Photobucket

Pagi semlm, CS nak beli baju Melayu sekolah Ikram yg dah kena curi kat hostel.. pening kepala baju kena curi ni..
Biasal tempat favorite beli baju sekolah… Jalan Lee Sam.. gerai2 ni semua dah TUA giler..tahun 1967 lagi dibina.. mmg layak pun terbakar ..muahaha

Terkejut tengok separuh gerai ni dah terbakar termasuk lot kedai yg bese CS beli.. katanya dah 2 bulan terbakar…ADUS camne CS boleh tak tau langsung2 ni.. agaknya masa CS kena demam denggi dulu tu kot..

Kesian tokeh2 kedai ni..anyway tunggulah kedai baru MPS bina nanti..
Kelebihan gerai2 ni.. kalau musim Back To School, shopping complex ada lah jual baju2 sekolah tapi kalau bukan musim, gerai sini lah jadi idaman..

Sorry geng, wa dah tak ada bahan nak story..Sekian bahan yg boring dari ku..

August 23, 2010 - Posted by | Diari Hati Cik Sembang |

7 Comments »

  1. laaa… zaidah… ni ke deret kedai tepi sungai/longkang besar dekat Terminal one tu?

    Comment by nurain | August 24, 2010 | Reply

    • Yes Ain.. kesian jugak ..spot favorite jugak sini.

      Comment by Anonymous | August 25, 2010 | Reply

  2. wah.. dah guna domain sendiri.. nice🙂

    Comment by ghimau | August 25, 2010 | Reply

    • hehe saja je sebab minat..

      Comment by Anonymous | August 26, 2010 | Reply

  3. wah.. dah guna domain sendiri.. nice🙂

    Comment by ghimau | August 25, 2010 | Reply

    • hehe saja je sebab minat..

      Comment by Anonymous | August 26, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: