Ciksembang's Blog

Just another WordPress.com weblog

Cyst ke Ketumbuhan

>Photobucket
ni contoh cyst – gambar dari google.com

Tak tau nak mula entri ni macam mana..
Tarik nafas jap…

Seminggu lepas tetiba rasa ada benda bengkak kat under arm..segan nak tulis ketiak.

Bila jumpa doktor, ubat nya CS dah boleh agak.. ubat susut bengkak n antibiotik. Lepas makan masih tak baik. Jumpa doktor lagi dan makan ubat yg sama..
Ubat yg paling mujarab , go for operation.. tak sanggup rasa tapi hati rasa takut cyst ni membesar dan jadi perkara2 lain yg tak larat nk pikir

Nanti CS sambung lagi progress penyakit CS ni..

September 3, 2010 - Posted by | Diari Hati Cik Sembang |

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: